Zoneterapi

Zoneterapi behandling af voksne og børn

Teori og praksis omkring zoneterapi:

 
Zoneterapi er en meget gammel og anerkendt behandlingsform, som de fleste kender og zoneterapien kan stort set afhjælpe de fleste fysiske skavanker, som fx. rygsmerter, sportsskader og fordøjelses-problemer. Derudover er zoneterapi god til at give ro i sindet ved stress, uro og nervøsitet.
 
Zoneterapien er i familie med akupunkturen, begge teknikker tager udgangspunkt i kroppens energibaner. I zoneterapien bruger vi udover denne viden også specifikke zonepunkter og kan derfor hjælpe med ret umulige fysiske problematikker som barnløshed, hormonelle ubalancer, kolik, startvaskeligheder hos spædbørn og meget, meget mere.
 
På nettet kan du læse meget mere om denne populære behandlingsform.

Zoneterapi kan afhjælpe problemer med :

  • Rygsmerter
  • Sportsskader
  • Smerter efter uheld
  • Fordøjelsesproblemer
  • Gigt
  • Hovedpine
  • Spædbørnskolik
  • Uro hos spædbørn

Og meget mere. Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål vedr. behandling.

Praksis hos mig.
 
Behandlingen starter med en kort snak om dine udfordringer. Derefter kommer du op at ligge på min briks, fuld påklædt. Kun strømperne skal du have af. 
Så guider jeg dig til lidt afspænding og begynder selve trykmassagen på dine fødder og underben. Jeg behandler helst i ro, samtalen tager vi efterfølgende.
Udover zoneterapien, rådgiver jeg omkring kost og livsstil samt kosttilskud som kan gavne dig. Jeg behandler såkaldt holistisk, altså ser og behandler det hele menneske. Jeg bruger min intuition under hele behandlingen – så du får den behandling der er bedst for dig.
Oftest anbefaler jeg 3-5 behandlinger med få dages intervaller, derefter har de fleste glæde af at få en månedlig vedligeholdende behandling. Skriv en mail eller SMS, hvis du ønsker mere info og jeg vil ringe dig op.

Udtalelse

“Kære Jette. Jeg går altid hjem fra zoneterapi behandlinger hos dig med en lykkefølelse af at være sluppet af med diverse dårligdom. Du er en fantastisk dygtig zoneterapeut med en særlig føling af, hvor i kroppen der trænger til opmærksomhed. Tak for dig 😘”​
Lone Friis
56 år
"Efter zoneterapien hos dig, kom der rigtig godt gang i lille Hugos mave. Han var sindssygt træt og sov i 5-6 timer om natten. Han havde heller ikke ligeså meget uro ved amningen."
Viktoria
Mor til Hugo på 4 uger

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig vedr. en session, det er ganske uforpligtende.

Addresse

Brorsonsvej 19
6000 Kolding

Email

tftonline@outlook.dk

Telefon

21 62 18 82

Facebook/Messenger

Auragraftegninger jettekiel.dk

Facebook/Messenger

Tankefeltterapi v. Jette Kiel

Skriv dit navn og tlf.nummer til mig og jeg ringer tilbage

Kontaktformular