Tankefeltterapi

Både online og ved fysisk fremmøde​

TFT/EFT

TFT/tankefeltterapi opløser blokerende følelser og tanker som gør dit liv besværligt at leve. Terapien virker hurtigt, er effektiv og medicinfri.

Oplever du?

At føle dig bange eller ængstelig

Efterhånden som årene går ophobes der flere oplevelser i din bevidsthed og især i din underbevidsthed. Faktisk ligger de 90 % af vore tanker i underbevidstheden, og det er her tankefeltterapien når ind.

Følelser af opgivenhed

Du får det måske kortvarigt bedre når du har gode oplevelser og gode samtaler, men føler ikke rigtigt at livet kører for dig!?

Negative tanker

Blokerende tanker virker i dit liv nøjagtigt som en vejspærring på motorvejen i myldretiden! Trafikken står stille! På samme måde kan tanker og følelser hobe sig op i din krop og dit sind og blokere for energiflowet i din krop –  energien stagnerer.

Det er nok den mest skelsættende terapi jeg længe har prøvet og det har haft stor effekt.” – Jeanette, 41 år

Krop og sind hører sammen

Hvis du genkender nogle af de oplevelser, som jeg beskriver ovenfor, vil jeg kunne hjælpe dig med tankefeltterapi. På samme måde som køen på motorvejen opløses efter en spærring, ja så kan blokereringen opløses i dit sind og livsenergien, modet og tilliden til livet igen blive godt.

Ophobede følelser og tanker påvirker vores fysiske krop. Når dine “besværlige” følelser opløses, og du får det meget bedre psykisk, ja så vil du også opleve, at din fysiske krop får det bedre. Fysiske smerter der er forbundet med dine følelser kan forsvinde helt.

Eksempel:  Efter et uheld med et brækket ben skal benet selvfølgelig gro sammen og genoptrænes, men chokket og traumatiske følelser i forbindelsen med dit uheld giver stadig smerter, og de kan i 90 %  af alle tilfælde fjernes helt med TFT.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak vedr. dit helbred. Skriv en SMS eller en mail og jeg vil ringe tilbage snarest.

OBS! Jeg har tavshedspligt.

TFT hjælper på stort set alt

Hvad kan TFT hjælpe med?

  • Smerter
  • Angst
  • Stress
  • Ondt i følelserne
  • Tristhed
  • Træthed
  • Styrke selvværdet
  • Komme ovenpå efter sygdom eller tab

TFT hjælper på stort set alt. Jeg har hjulpet folk af med bl.a. allergi, hudkløe, traumatiske oplevelser fra færdselsuheld og ulykker.

Skriv en SMS eller mail til mig og få en uforpligtende samtale. Tlf. 21621882.

Teorien og praksis omkring tankefeltterapi/TFT

TFT er en kombination mellem østens viden af kroppens energi/energibaner/akupunkturpunkter og vestens psykologiske samtaleterapi. Tankefeltterapi er opdaget og udviklet af den amerikanske psykolog Roger Callahan, som opdagede, at man kunne fjerne angst ved at kombinere den kognitive terapi med at tappe på akupunkturpunkter, som relaterer til ubehaget eller traumet.

Idet behandleren spørger ind til dit ubehag og samtidig “tapper” elller  “banker” let på udvalgte akupunkturpunkter, kan man let og enkelt åbne op for gemte følelser og bearbejde disse. Vi bruger at spørge ind til ubehag på en skala fra 0-10, for at beskive størrelsen af ubehaget, målet er at komme i 0. Tankefeltterapi er en utrolig enkelt terapiform, som kan anvendes til det allermeste.

Udtalelser

Effekten af TFT - udtalelser fra deltagere på TFT-online

"....jeg er overrasket over effekten, da jeg umiddelbart tænkte at det var lidt skørt og en meget anderledes form for terapi, men nu kan jeg slet ikke undvære de sætninger Jette gav mig med og jeg ville slet ikke have det så let, som jeg har det i dag uden Jettes TFT-ONLINE"
Camilla
43 år
"Jette guidede mig roligt gennem teknikken i behandlingen, i takt med at udfordringer/ubehag dukkede op i min bevidsthed. Jeg følte mig i trygge hænder gennem hele behandlingen. Jette var dygtig til at finde den sætning jeg skulle arbejde videre med hjemme. Jeg kan absolut anbefale Jette, hun er en dygtig terapeut"
Jeanette M
66 år
"......jeg kan kun anbefale andre at give sig fuldstændig hen og lade terapien arbejde, det er bestemt overraskelser, af de gode, at hente. Tusind tak til dig Jette for at have givet mig dette med på min rejse ind i mig selv og tilbage til mig selv.
Jeanette
41 år og mor til 2

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig vedr. en session, det er ganske uforpligtende.

Addresse

Brorsonsvej 19
6000 Kolding

Email

tftonline@outlook.dk

Telefon

21 62 18 82

Facebook/Messenger

Auragraftegninger jettekiel.dk

Facebook/Messenger

Tankefeltterapi v. Jette Kiel

Skriv dit navn og tlf.nummer til mig og jeg ringer tilbage

Kontaktformular