Om Jette Kiel

Mere end 25 års erfaring som behandler

Hvem er Jeg?

Behandlererfaring siden 1993

Mit navn er Jette Kiel, årgang 1956.

Jeg har fra barnsben været et sansestærkt menneske og har gennem eget liv bøvlet med svære følelser. Jeg har selv modtaget meget hjælp fra terapeuter bl.a. fra tankefeltterapeuter og har det i dag rigtig godt. Dog skal jeg stadig passe på mig selv og og lytte til krop og min sjæl. I mange år kunne jeg ikke mærke mine egne behov, men var den flinke pige en rigtig pleaser. Det endte med en total stressnedslidning og en meget lang sygeperiode. 

Faglig baggrund

  • Husholdningslærer (Bachelor i Ernæring): 1980
  • Kinesiolog: 1989
  • Exam. zoneterapeut: 1993
  • Cert. Tankefeltterapeut: 2012
  • Kurser i auragraftegning: 2015-2016

Med baggrund i mit levede liv som kvinde, mor, lærer og behandler stiller jeg mig nu til rådighed som terapeut for dem, der har brug for hjælp til at få det godt og leve et liv i balance med sig selv og omgivelserne.

  • Jeg tilbyder TFT i klinikken eller online.
  • Jeg tilbyder zoneterapi til spædbørn, børn og voksne
  • Jeg tilbyder auragraftegninger, ved fysisk fremmøde eller via telefon og PC.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig vedr. en session, det er ganske uforpligtende.

Addresse

Brorsonsvej 19
6000 Kolding

Email

tftonline@outlook.dk

Telefon

21 62 18 82

Facebook/Messenger

Auragraftegninger jettekiel.dk

Facebook/Messenger

Tankefeltterapi v. Jette Kiel

Skriv dit navn og tlf.nummer til mig og jeg ringer tilbage

Kontaktformular